Waarom Create Impact?

"Ik schrijf én fotografeer. Dat is mijn superpower die ik graag inzet voor jouw organisatie."

Een allrounder in marketingcommunicatie met een liefde voor content. Tekst, video, fotografie, name it. Ik houd ervan. Het is de kracht in de zinnen die geschreven zijn, dat korte videofragment dat je echt raakt of die ene foto die alles zegt. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wat zet je nou wanneer in? Over die communicatiekoers puzzel ik bedrijvig mee en tegelijkertijd creëer ik net zo lief zelf content. Ik schrijf
én fotografeer. Die skills zet ik graag in voor kleine en grote organisaties.

Want ik zie dat het voor velen best een struggle is om leuke interviews en goede nieuwsberichten te schrijven. Ook is er niet altijd beeldmateriaal voor handen. Onnodig, want met de juiste expertise aan boord kun je nog beter connecten met jouw medewerkers en (potentiële) klanten. Daar help ik je graag bij. Vanuit mijn woonplaats Amsterdam of bij jou op kantoor. Voor een kortere of langere periode. Interim of freelance. Let's meet and make it happen!

©2021 Create Impact | All rights reserved.